SPECIAL PRICES 70% OFF - SHOP NOW

SHARE YOUR PASSION: ENJOY 2 TIGHTS FOR £15 ON THE NEW COLLECTION - SHOP NOW

CALZEDONIA LOVER: GET DOUBLE POINTS ON TIGHTS COLLECTION - SHOP NOW

FREE DELIVERY FOR ORDERS OVER £40

You still haven't found an answer to your question?

Need help?
Non disponibile

Triangle Bikini Tops

A háromszög bikini felső ad tartást?

Természetesen, ha arra vágysz! Modelljeink merevítő nélküliek a természetes hatás és maximális kényelem érdekében, azonban ez nem azt jelenti, hogy nem mutatják dúsabbnak a melleket: ha a párnázott vagy fokozottan párnázott háromszög fürdőruha felső mellett teszed le a voksod, csalhatsz legalább egy kosárméretet.

Háromszög bikini felsővel a merészebb megjelenésért

Nem vagy odáig a zárt fazonokért? Szeretnél kicsit többet megmutatni dekoltázsodból? A háromszög bikini ezt is tudja! A csúsztatható kialakítás lehetővé teszi, hogy közelítsd vagy távolítsd a kosarakat, vagy hogy szélesebbre, esetleg keskenyebbre állítsd őket. Ha szeretnéd, hogy ezek az egyébként béleletlen modellek még egy kis extra teltséget is adjanak kebleidnek, vásárold meg külön a belső zsebükbe illeszthető párnákat fürdőruha kiegészítőink között.

Stíluskavalkád a háromszög fürdőruha felsővel

Mindegy, hogy csajos, vagány, szolid, elegáns vagy inkább retro stílust képviselsz, biztosan van rá egy bikini felsőnk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindig a szezon legtrendibb darabjait hozzuk el számodra, hogy a személyiségedhez legjobban passzoló topban mutathasd meg domborulataidat a strandon. Böngészhetsz trópusi-, dzsungel-vagy állatmintás, flitteres, horgolt, fényes, fodros, csíkos, pöttyös, kockás vagy egyszínű termékek között. Színekben sem könnyítjük meg a dolgodat, de adunk egy tippet: ha nem tudsz dönteni a pasztell vagy neonszínű háromszög bikini felsők között, szerezz be egy hideg és egy meleg árnyalatút is!

Ha háromszög fürdőruha felső, akkor teljes személyre szabhatóság

A háromszög bikini teljes szabadságot nyújt preferenciáidnak, ugyanis a kosarakon kívül a pántokat is kedvedre variálhatod. Klasszikusabb megoldásként a hátrészbe illesztheted a bújtatószemben végződő pántokat. Ha csábosan szeretnéd szabadon hagyni a tarkódat, akkor kösd a pántokat a nyakadba.

Filters
Size
Color
Size
Color
Reset filters

Select size

Visit the online store for your country: